“Photo op” eller “Photograph opportunity” eller “foto mulighed” på dansk. Som regel en begivenhed der er fuldstændig styret og hvor der virkelig skal arbejdes med tingene for at få et billed ud af det.

Det kommer man tit ud for i mit arbejde. Således også en kold og blæsende mandag i maj….

En mandag der starter med endnu et retmøde i retten i Glostrup. Denne gang med kronvidnet mod 16 HA rockere, med Brian Sandberg som den mest kendte. Det er lige som sidst, masse af politi og ikke meget at fotograferer – indtil Brian Sandberg lov sig fotografere på rygeraltanen lige inden retsmødet. Nærmest som om det var et “Photo op”. Hurtige billeder ind med Wi-Fi senderen på kameraet – det står stadigvæk fint i billedsystemet – og så hjem til redaktionen.

Næste opgave var også et “Photo op”, dennegang i socialdemokraternes gruppeværelse på Christianborg. Helle Thorning og Villy Søvndal havde indkaldt til pressemøde om deres 2020 plan.

Mange fotografer og mange TV-hold. Hva´f.. skal man lave der ikke er lavet før. Hm

Nå, men det blev bl. a. til dette her. Ikke det helt store, men næppe det sidste vi får set til politikerne de næste par uger….. Indrømmet jeg er lidt træt af “Photo ops”. Måske slipper jeg i morgen?