Lørdag spillede Danmark vigtig landskamp mod Norge på Ullevaal stadion i Oslo. Politikens norske fotopraktikant Martin Slottemo Lyngstad var allerede på plads i Oslo. Jeg tog en flyver til Oslo lørdag formiddag. Efter en kort frokost med Politikens udsendte reportere, afsted til stadion. Har været der før, det er et rigtigt flot stadion. Eneste problem har alle dage været sendeforholdene. Nu har nordmændene så opsat to routere man kan koble sig med med et ethernetkabel bag hvert mål. Vil man sende og fotografere samtidig under kampen må man så medbringe 25-50 meter ethernetkabel!

Kampen? Tja, 1-1 og det var ret kedeligt. Martin og jeg tog hver sin ende af banen og Politiken og Polfoto fik deres billeder til tiden. Soundsliden er her.

De norske fotografer opsatte mange remotes og de var alle i direkte kontakt med deres billedredaktører via walkie-talkie. Sådan noget er de gode til i Norge

Bortset fra det er det jo altid hyggeligt at møde sine norske kolleger. Nogle kender jeg jo fra min undervisning på Institut for Journalistik i Frederiksstad, andre møder jeg såmænd i Parken af og til. Søde Lise Åserud fra Scanpix, Bjørn Delebekk fra VG og mange andre. Bjørn har glasøje og blev engang spurgt hvad han ville gøre hvis han mistede synes på det andet øje? “Så må jeg nok til at bruge autofokus” var svaret…..