Onsdag fik København besøg af 400 landmænd og deres traktorer. Det betød en tidlig start på dagen, 7.10 i Ringsted og et møde med kolleger fra det jyske og det fynske der også dækkede begivenheden. Tidlig start fordi nettet selvfølgelig skulle have en morgenversion. Altså tidligt op og finde en landmand, der så via min mobil kunne blive interviewet af en af journalisterne på netredaktionen. Første billede blev kortegen på vej til Roskilde – ikke den store kunst, men dog ok. Iøvrigt ved man det er forår, når der er lys nok til min 100-400!

I København rullede 50 udvalgte traktorer ind på Rådhuspladsen. Fint nok. Men pludselig fik vi et tip om parkeringsvagter stod og skrev de 350 andre traktorer der stod parkeret ved Fisketorvet.

Ganske rigtigt! Ret morsomt synes jeg, men landmændende har nok ikke været glade! Billedhjul her.