Regeringsrokade. Travl dag på nettet. Netchef Christian tygger altid nokotintyggegummi når “vi går i gult” (når der er breaking news). Det gjorde vi flere gange tirsdag omkring regeringsrokaden – så chefen løb nærmest tør for tykkegummi ud på eftermiddagen.

Selv prøvede jeg for første gang min WiFi transmitter med et 3G cradelpoint og der virkede rigtig godt. Nettet havde 5 billeder hjemme, inden ministrene gik tilbage til bilerne efter præsentationen på Amalienborg slotsplads. I alt sendte jeg 20-25 billeder hen over dagen – til nettet og til Polfoto.

Kantinen i Integrationsministeriet var pakket og meget varm til ministeroverdragelserne. Det lykkedes dog at fastholde Birthe Rønn Hornbechs i en stille stund. Nu må vi se om det finder vej til avisen.

Vil du se mere fra dagen gør du det her. Flere billeder af Birthe Rønn her.

Vil du have mere politik og foto ser du det på denne video fra guds eget land….