Første kamp med herrene her i Malmø var mod Australien. Ren træningskamp, men hatten af for australierne der kæmpede til sidste minut.

Soundsliden er her.

Det gode ved VM er det blå gulv, der er stadigvæk farvestik men ikke så meget som til EM, hvor gulvet jo som bekendt er gult. Der er ellers ikke meget lys i hallen, på 2500 iso kan du køre 1/1000 bl. 2.8. Mærkeligt med så ny en hal og så er der så lidt lys. Farvemæssigt er det meget bedre end Hernings grøn/gule lysstofrør. Her er der dagslys, 5200 Kelvin – dejligt.

Jeg er ked af at sige det, men ikke alt er lige tjekke herovre i det svenske. Nettet er f.eks. meget langsomt når alle er på og det giver store problemer, ikke bare for fotograferne, men også journalisterne har deres at se til med den meget langsomme netforbindelse. Det lykkedes altsammen i går, men jeg frygter de mere vigtige kampe. Nu ser vi.

På Christiansborg har der jo også været en del at lave, for ikke at tale om Riget, hvor de to nyfødte kongelige kom ud. Billedhjul fra det ser du her, her og her.