Netop som jeg troede det skulle blive en stille afslutning på 2010, ja så gik vi fra 0 til 100 km/t da PET anholdt fire mand for terrorplaner mod JP/Politikens Hus. Egentlig tænker man ikke så meget, man får en adresse og så køre man, ikke hurtigt, for det er nemlig rigtig glat, men dog med det samme.

Første stop var i Herlev hvor en enkelt politibil holdt vagt. Ikke noget specielt godt billede, men dog det første til en stor nyhedshistorie. Sender hurtigt til nettet og Polfoto.

Derefter afsted til Greve, hvor flere hold pressefolk løb rundt i kvarteret hvor andre anholdelser havde fundet sted. Efter lidt fodarbejde lykkedes det at lokalisere stedet, men sjovt nok ville ingen tale med pressen. Det er der vel ikke noget at sige til, når man ser hvor meget Ekstra Bladet, Politiken og TV-avisen fylder på trappen….

Senere i aftes måtte jeg afbryde en hyggelig middag med årets fund i Pressen på Politiken, for endnu engang at rulle til Greve, hvor bomberyddere ville kigge nærmere på et eller andet i lejligheden.

Min Canon mk IV er altså fremragende til sådan noget. 4000 iso, håndholdt i nærmest totalt mørke. Det er fantastisk så god en kvalitet der kommer ud af det.

NU holder jeg altså fri og kælker med min søde niece.

Godt nytår!