Det er blevet søndag efter en rigtig travl uge på nettet. Om 9 dage starter håndbold EM for kvinder i Danmark og Norge. Danmark spiller de første 3 kampe i den indledende runde i Aalborg og jeg har fornøjelsen af at dække hele EM for Politiken/Polfoto og AP. Derefter hedder det en hel uge i Herning til mellemrunde og finaler.

Jeg har ikke dækket kvindehåndbold siden jeg med kollega Fisker, Andreasen og Christensen i 2004 brugte 16 dage i december i Ungarn. Det er Rikke Skov i aktion herover. God tur og sølv til Danmark som jeg husker det. Norge vandt finalen i Budapest. Dejlig by iøvrigt.

Jeg kommer tilbage til listen med det udstyr jeg skal bruge på turen senere.

Inden da har jeg lovet at komme med et oplæg på et videokursus som min dygtige kollega Steven Achiam holder på onsdag på mediehøjskolen. Video, hm. Nå men jeg har fundet nogle videoer frem der er fyldt med fejl og det er jo som bekendt det man lærer noget af, så dem må kursisterne så trækkes med på onsdag. Se nogle af Stevens produktioner her.

Soundslides bliver mere og mere populære, en af de rigtig fine og stærke er her.

Det er Sydvenskans Åsa Sjöstrøm der følger den kræftsyge Annette.

I den lette genre har Politikens Joachim Adrian været på Wallmanns saloner i Cirkusbygningen og lavet dette her.

Jeg har forlængst lovet en gennemgang af min nye iPad og den kommer lover jeg, måske i den kommende uge. Jeg skal nok prøve!