…så møder man kl. 7 og går hjem når man bliver 67!

Sådan sagde man i “gamle dage” om sportsjournalisterne – og om pressefotograferne. Man arbejdede og levede næsten hele sit liv “på bladet”

Sådan et par dage har jeg haft i denne uge.

Tirsdag startede blødt ved 7-tiden med et par billedhjul og så pressemøde på politigården i den mærkelige bombemand-sag.

En smuttur i Ørstedsparken (faktisk på vej til Spejder Sport og en ny og højere “fodboldstol”) gav resultat: Dykkere havde fundet en statue der havde været forsvundet i 15 år. Det gav dagens billede dagen efter og kulturen torsdag. Det tog 20 minutter!

Så kommer vi til fodboldkampen i Parken med FCK og et russisk hold. Forsiden skulle bruge et meget højt billede og så bredden inde på sporten. Så skulle der også laves “Shootitlive” billedhjul og sendes et par billeder asap til netdækningen. For det ikke skulle være for nemt så lavede jeg også en soundslide. Det gik godt, men jeg havde da noget at se til under kampen! Live hjul her og soundslide her . Hjemme kl. 23.45.

Onsdag begyndte allerede med afgang mod lufthavnen kl. 6.30 og den store Airbus 380, der aflagde et fransk visit. Den er godtnok stor. Billedhjul her og video her.

Men jeg var ikke færdig med Lufthavnen. Senere på dagen var der stor katastrofeøvelse i Kastrup og Politiken og TV var “Partnere” forstået på den måde vi skulle deltage som pressefolk. Så afsted, afsted til Flyvergrillen, Lufthavnsvej og endelig ind på selve lufthavnsområdet. Der skulle sendes billeder ind “som om” vi lavede rigtig avis og net så jeg havde lidt travlt.

Endelig blev et af de overskydende billeder så til dagens billede. Hjemme i lænestolen 21.45.

Torsdag var lidt mere stille. Startede i Mjølnerparken 7.30 hvor flere biler blev brændt af i går aften. God ting at have noget med ind når man møder på redaktionen. Laver et par billedhjul – er lidt træt.

Stikker lige snuden forbi Kristian Thulesens Dahls pressemøde på Borgen. Laver også en siluet. Det er vist ok.

Nu hedder et par ugers ferie – dejligt.

Synes du det hele er lidt trist og efterårsagtigt og vil du gerne grine lidt så klik her.