Tirsdag spiller FC København mod Rubin Kazan i Parken. Sen kamp – 20.45. Dvs. papiret skal have billeder rigtig hurtigt, det same skal nettet og muligvis også Polfoto. Jeg vil også gerne lave et “Shootitlive”-billedhjul der laves automatisk unde kampen. Hm, men jeg er ikke den eneste der har travlt.

Drengene fra Sportsagency er også igang. Læs mere om det her. Det skal med andre ord gå stærkt som ind i h……

Jeg bruger to kort i hvert kamera. Et CF-kort til JPEG L og et SD-kort til JPEG S.

Jeg bruger en Wi-Fi transmitter der sender den lille JPEG S via mit eget lille netværk (det har jeg i lommen) direkte til en server i Sverige. Det er nemt når det først er sat op, men problemet er ingen på redaktionen kan se billederne andre steder end netop i “Shootitlive” billedhjulet. Nettet vil altid meget gerne have ét hurtigt billede fra kampen til deres live dækning. Altså skal jeg sende fra en computer eller min PDA. Men det tager lidt af min koncentration under kampen. Så nu er jeg i tænkeboks – hvordan mon det skal gøres….

Indtil jeg finder ud af det kan du læse om den app der fåes til Ipad. Rob Galbraith har testet og testet. Historien er her – app´en er iøvrigt et dansk produkt.