Nå, men så sluttede ferien altså. Tilbage på pinden som man siger.

Mandag skete der ikke rigtig noget. Det regner meget mange steder, Pakistan, Mellemeuropa og i Kina, billedhjul her. Jon Dahl Tomasson stopper på landsholdet, hjul her. Kedelig dag….

Tirsdag startede med polititjek på en skole i Valby. Soundslide her. Hyggelige betjene, de er gode til deres job, så kør ordentligt….

Senere på dagen et hurtigt pressemøde med SF, der er mere tjekkede med pressen end det umiddelbart ser ud. Der kunne de andre partier godt lære noget. Kage til pressemødet! Udemærket.

Det ser ud som om min plan for at dæmpe farverne i min mk IV´er er gået rimeligt. Der er ikke lavet meget i photoshop ved ovenstående billede.

Sidste opgave var flådens 500 års jubilæum med royal deltagelse. På kajen var Billed Bladets bedste fotograf, hun hedder Hanne Juul, på plads med sit 3-bens stativ og sin 600 mm, der næsten er længere end hende selv. Der var rigtig hyggeligt bortset fra de kongelige var meget langt væk. Først prøvede jeg med en 400 mm og 2x konventer og derefter med både 2x og 1,4x konventer. Min 400 mm blev altså først en 800 mm og derefter til en 1120 mm. På en Canon 1D mk IV er der en forlængelsesfaktor på 1,3 så jeg stod med en 1432 mm bl. 8. Det var ikke nok, så en udsnitsforstørrelse måtte der også til.

Det blev egentligt ok, synes jeg. Soundsliden er her.