..og de svenske medier havde travlt lørdag. AP, Getty og Reuters blev sure på SVT omkring videoindslag fra vielsen og så kom der INTET fra begivenheden på AP. Sverige er Scanpix-land så jeg måtte forbi de svenske medier for at se billeder og dem var der mange af.

Göteborgs Posten har lavet det panoramabillede du ser her. Alt om teknikken her.

Brudeparret er der selvfølgelig, kig selv. Der er dog nogle sjove fejl som nedenstående.

GP og fotografen Bengt Kjellin skal have stor ros for at prøve noget anderledes. Det kan ikke have været helt let…

Flere af aviserne havde “shoot-it-live” dækning. F.eks. Expressen og Aftonbladet der også har 360 graders panoramabilleder. Vennerne over på den anden side af sundet – Sydsvenskan – har en soundslide her.

Herhjemme var fodboldkampen mod Cameroun selvfølgelig det store igår. Se Finn Frandsens billeder fra kampen her.