Jeg var til afslutningsdebat i Folketinget onsdag. 3 timer. Kedeligt vil nogle måske mene. Ikke jeg. Det er nemlig ligesom en fodboldkamp. Motiverne kommer og går nemlig lige så hurtigt som i fodbold. Det handler om at være klar når det sker….

F.eks. når Thorning og Løkkes veje krydses…

….eller når Vestager fortæller en sjov historie….

….når statsministeren tager sig en kop kaffe…..

…eller når Vestager og Thorning stikker hovederne sammen.

Der er ret blandet lys i salen: dagslys ind ad vinduerne og kunstlys i loftet. Ikke sjovt. 1000 iso 1/250 bl. 2.8. 400 mm og en 70-200. Ganske som til en fodboldkamp. Der er trådløst netværk i presselogen, så jeg sendte billeder i flere omgange til nettet og Polfoto. Nettet bruger rigtig mange billeder i løbet af dagen, avisen ender vel med ét eller to. Nu ser vi.