Nogle gange er kontrasterne i dette job store. Som f.eks. i går torsdag. Efter et par timers arbejde med et billedhjul med historiske billeder af næste uges royale fødselar, gik det mod Sandholmlejren med journalistpraktikant Thariq.

Opgave: Stemningsreportage efter knivdrabet dagen før. I den tidligere militærkasserne bor asylansøgere så tæt og under forhold vi ikke kan være bekendt. Trariq taler flydende arabisk og fik hurtigt 4 somaliere i tale. De bor 4 mand på et værelse på ca. 16 kvadratmeter. Det er tæt. Ser du godt efter kan du se en fod på billedet – det er en sovende værelseskammerat. Reportagen på nettet kan du se her.

Efter redigering afsted på Køgebugt motorvejen og pokalfodbold i Herfølge. Banen lignede noget der har været brugt til traktortræk, men spillede gjorde de, HB Køge og OB. Det er min første kamp i år og jeg kunne godt mærke jeg var lidt rusten…..

Det gik rimeligt, skal vist lige have justeret kameraerne og 400 mm, men hjem kom de billederne…..

God weekend