Det kræver sin mand at være pressefotograf i disse internettider. Ikke alene skal man lave billeder til avis og net. Soundslides til netavisen skal man også nå. Og når det hele er sendt, så laver man en lille video med håndboldredaktøren fra sin plads i hallen som optakt til morgendagens kamp. Kom ikke og sig jeg ikke arbejde på flere platforme.

Det er kollega Claus Fisker der har fanget mig og redaktør Rasmus Bech i gang med optagelserne søndag eftermiddag til den første video fra Wien.

Gårsdagens kamp var en rigtig god håndboldkamp, men også en god oplevelse med Canons autofocus. Jeg har nu valgt ét autofokuspunkt med hjælp fra de omkringliggende punkter. Det virker fantastisk godt her i Wien. Peter Read Miller fra Sports Illustrated har en historie om de rigtige settings til amerikansk fodbold. Læs den her.

Ingen træer vokser som bekendt ind i himlen. Nogle af mine billeder fra igår blev simpelthen for røde, for mørke og skulle have været lysnet. Ja, det går stærkt med redigeringen (12 stk på 10 min), men det skal altså ikke gå så stærkt. Nu, ser vi om ikke det går bedre idag. Gulvet er selvfølgelig en del af forklaringen. Gult på midten, mørkeblåt ved 3 meter og rødt ved træneren. Ikke sjov…

Soundslide fra kampen her og video med Rasmus her (eneste lydkilde er hans computerskærm – den holder den mk IV´er).