…tirsdag aften spille Danmark så sin første kamp ved EM mod værtslandet Østrig her i Linz. Det blev til den forventede sejr, godkendt til landsholdet. Og godkendt til mine mk IV´ere der opførte sig pænt synes jeg. Det er altid svært med nyt grej, på mk IV´erne sidder knapper meget anderledes end på mine mk II´er så jeg slukkede for mit display når jeg ville tagge billederne. Det kommer nok med øvelsen. Ellers synes jeg filerne ser ok ud, uden jeg er faldet helt bagover. Det kan skyldes jeg ikke har indstillet autofokus og andre ting korrekt i kameraet endnu, men det kommer nok hen ad vejen.

Soundslide fra kampen her.

Min gode ven og kollega Lars Krabbe fra Jyllands Posten som jeg deler bil med, har et billedhjul her.

Ellers glæder jeg mig over mine gode svenske kolleger Lars Dareberg og Daniel Nilsson er blevet nomineret i det svenske Årets Bild. Tillykke. Læs mere her.