Det er rigtig koldt derude. Jeg har dækket 5 demonstrationer de sidste 6 dage. Søndag havde jeg fri og fik hentet juletræ. Men ellers har jeg været på gaden og dækker diverse demo´er.

Det er faktisk gået stille og roligt synes jeg. Det har set dramatisk ud på TV-billederne, men det har været ganske få episoder hvor politiet har trukket stavene eller brugt peberspray. Jo, der var ballade på Christiania, men det var som det plejer, bare med flere betjente, intet nyt der. De store dramatiske gadekampe er det ikke blevet til.

Jeg har aldrig set så meget politi i de københavnske gader. De er kørende i svenske, tyske, hollandske, norske, franske, belgiske og så selvfølgelig danske politibiler.

Jeg tror heller aldrig vi har brugt så mange mandtimer på at dække demonstrationerne.

Der har ikke været meget i avisen, men nettet har brugt næsten alle sammen. Billedhjul fra de forskellige demo´er har trukket rigtig, rigtig mange klik på pol.dk.

Vi har ikke været alene, jeg har heller aldrig set så mange fotografer på gaden i København før. Der har været så mange pressefolk, vi faktisk har påvirket begivenhederne…..

Fredag slutter det og så kommer min test af Canons 1D mk IV mandag eller tirsdag i næste uge. Indtil da, se billeder fra demo´erne her, her og her. Mange af billederne er sendt fra vores PDA´er undervejs på ruten, derfor kan de godt se lidt “blege” ud, men læserne kan godt lide at se aktuelle billeder……