Netop hjemkommet efter Pressefotografforbundets konference. Det var som sædvanligt meget inspirerende, men som Lars Dareberg skriver på sin blog: “…bare krig och elände.”

Torsdag var det bl. a. John More fra Getty der viste billeder. Han var rigtig god. Den italienske fotograf Marco Vernaschi fik talt sig varm og havde mange gode historier.

Fredag var det indlæg jeg fik mest ud af den amerikanske AP TV-fotograf Mark Carlson, der fortalte om hvordan har arbejde alene i marken. Ikke den store kunst, men måske det indlæg på hele konferencen, hvor vi var ude i noget jeg kan bruge i min dagligdag. Mere af det næste gang tak!

Ellers var det jo som sædvanligt dejligt at møde gode kolleger man ikke ser til dagligt. Nogle har jeg rejst og arbejdet sammen med i 30 år (!).

Jo, og så havde jeg den nye Canon 1D mk IV i hånden. Jeg skal teste den for Canon Danmark og skrive om den her på bloggen – men lige nu venter jeg på den første “rigtige” model der kommer til landet. Nærmere følger, indtil da, læs en anmeldelse her.