Jeg har stået foran bevæbnede betjente et par gange, nogle gange har de skudt varselsskud, et par gange direkte mod demonstrenter. Det har været ret dramatisk at skulle dække de begivenheder.

Øverst har vi det billede der er med på udstilllingen fra 18. maj 1993. Det har jeg skrevet om på et tidligere indlæg.

Det andet billede er fra Vesterbrogade og en BZ-demonstration der løb løbsk. Han var helt rolig politimanden, selv om der stod 150 vrede og brostenbevæbnede BZ´ere lige foran ham. Jeg kan ikke huske han skød, han truede kun med pistolen. Det er der man skal tage en lynhurtig beslutning: 24 mm eller 180 mm. Jeg valgte 180´eren og det er jeg glad for.

Forårskysset er fra 1986 og Frederiksberg Alle. Jeg havde været til en fotoprøve og sad i bilen med mine kameraer på vej tilbage til redaktionen. Kiggede til venstre og nåede lige at tage 3-4 billeder med min 180 mm. Dagen efter var det 4 spaltet på forsiden af Politiken. Så ringede fyren på billedet. Men nej han var ikke sur, han ville bare have en kopi – så det fik han…..