..og sol og sommer. Der burde være roligt på nyhedsfronten, men det blev en travl dag alligevel:

07.30 Mødetid på netredaktionen. Kigger AP igennem, finder ud af der er flere billeder fra Michael Jacksons “Neverland” ranch. Starter på at lave et billedhjul på dem. Bliver afbrudt

07.55 af netchef Christian Lindhardt direkte fra Roskilde Festivalen. Han vil gerne have et billedhjul på en koncert med Trendemøller. Går igang med det og når at blive færdig inden

8.30 hvor der er redaktionsmøde – udendørs på taget af kantinen.

9.20 er færdig med billedhjulet på Neverland.

9.30 møde i fotoafdelingen.

10.05 opdatere klimabilledhjulet.

10.20 Portrætopgave hos TV2 i sydhavnen. Direktør Merete Eldrup giver en krammer (hun har en fortid i Politikens Hus og er rigtig sød), jeg sætter to flash ud og skyder godt med portrætter til arkivet.

11.55 Redigere bileder på redaktionen og hjælper samtidig jourhavende med diverse billedsøgnings opgaver. Spiser frokost samtidig.

12.30 Kultorvet og starten på Copenhagen Jazzfestival. Jeg vil gerne lave en soundslide på det og laver lidt lyd og et enkelt interview inden Origon Brass Band går gennem byen.

13.45 Tilbage på redaktionen og når lige at redigere lydoptagelserne og vælge billeder ud, inden alarmen går

14.05 Skibskollision i Øresund. Afsted til Kastrup havn og videre ind ad strandvejen mod byen. Skibene ligger lange ude, det bliver en 400 mm og 2xkonventer. Der er meget varmedis over sundet, så billeder bliver ikke rigtig gode. Sender 3 billeder ind med min PDA.

15.45 Tilbage på redaktionen. Redigere 35 billeder og laver soundsliden færdig.

17.00 Gider ikke rigtig mere – nu må det godt blive weekend…..

Tjek i øvrigt lige APs Mark Terrills teknik med amerikansk basketball. Han underviste på et kursus jeg var på i USA for 6 år siden og er rigtig dygtig. Linket er her.