Fredag hed det træning for det danske svømmelandshold på Syddansk universitet i Odense.

Ud over en masse portrætter til senere brug skulle der også bruges et opstillet billede af de to svømmere Lotte Friis og Jeanete Ottesen. En glimrende anledning til en test af mine nye pocket wizards.

Der er ret mørkt i svømmehallen 1000 iso, 1/320, bl. 2.8. Ikke meget at gøre godt med. Til ovenståen optagelse brugte jeg dog 200 iso, TTL på mine flash og kunne så skrue op og ned for baggrunden med lukketid og blænde. Det står en flash på hver side af pigerne. Jeg er imponeret over de små radioer, billederne står er perfekt.

Jeg havde en lang snak med Rob Galbraith om dem forleden og blev lidt klogere mht. high speed sync. Det er nemlig ganske rigtigt, hvad Johnnie Gjedved skrev i en kommentar til mit første indlæg om de nye pocket wizards: man bruger kun Canons high speed sync op til 1/500 (her taler vi om Canon 1D mk II) og derefter pocket wizards egen HyperSync der kan klare lukketider op til 1/8000 sek.

Jeg fik også lavet en soundslide fra træningen, den er her.

Iøvrigt rigtig hyggelig at være sammen med nogle topsportsfolk med begge ben på jorden. Der er ikke meget presse omkring dansk svømning, selv om de ligger bedre i verdensranglisten end en vis tennisspiller…..