Ugen har ikke budt på de store overraskelser. Selv Statsministerens pressemøde var stille og roligt. Eneste problem er at prøve på at finde en ny vinkel på noget man har lavet rigtig mange gange…..

Nå, men ellers er der mere stille end i sidste uge…. 

Og så er det man får lidt tid til alt det man ikke når til dagligt. Det er gået op for mig jeg har 25 års jubilæum i Politikens Hus d. 16 september. Det er godt nok mærkeligt. Da jeg startede på Politikens Pressefoto for, ja, snart 25 år siden, var den absolutte hadeopgave nemlig at fotografere 25 års jubilarer i Politikens Hus, og dem var der en del af den gang.

Den søde chefsekretær Mia spurgte nok på uskyldigt: Hvad vil du have? Stor reception?

Du ved med Dannebro og skjold og det hele? Skjold! Hold da kæft, så gammel er jeg da ikke…….

Nu må vi se. Måske ender det med en lille middag med rødderne og måske en lille fotoudstilling i Politikens Forhal. Hvis jeg bare kunne huske hvilke billeder jeg har taget de sidste 25 år…….?