….lavede om på mine weekendplaner……

Her troede man en fri-weekend var inden for rækkevidde og så vandt de – håndboldherrene.

Ikke de ikke havde fortjent det, for det have de. Men måske fordi jeg er lidt træt og hellere ville hjem og sove i min egen seng, havde jeg håbet på et nederlag og en flyvetur hjem til København onsdag. Jeg fik ikke sovet meget i nat, kl. 02.00 tjekkede 45 højtråbende nordmænd ind på hotellet og kl. 6.30 braste redaktør Bechs seng sammen med et højt brag. Han bor i naboværelset, så jeg troede det var et jordskælv….. 

Jeg kan oplyse redaktøren slap fra det uden mén, men stuepigen, det er hende til venstre i billedet, synes det var en “katastrofe”….

Nå, men vi skal skifte hotel i morgen alligevel, endnu ved vi ikke om vi skal møde Kroatien eller Frankrig, om det bliver Split eller Zagreb. Indtil vi finder ud af det, kan du se min soundslide fra kampen her.