Hele det danske pressekorps tog motorvejen til Zadar. Det var det hurtigste. Håndboldlandsholdet derimod tog kystvejen. Skal vi tro spillerne, var vi heldige vi stadigvæk er med i turneringen, så hurtigt som den buschauffør kørte…..

Nå men her er vi så, havlvejs i turneringen med endnu et hotel. “Donat” hedder det, selv om skiltet ude på vejen kun viste vej til “onat”. D´et var faldet af……

Det er stor forskel på tre og fire stjernede hoteller i Kroatien. Her er vi på tre stjerner, det minder mest af alt om en tidligere kroatisk militærforlægning. Men der er varmt vand til brusebad, en klar forbedring fra Porec.

Forholdene for fotograferne i hallen i Zadar – den ligner mest en nødlandet flyvende tallerken – er ikke optimale. Men vi kæmper med forskellige fuldstændige uduelige officials, så man får ikke noget forærende.

Landstræneren var i rigtigt hyggeligt humør igår. Han er en meget hyggelig fyr i forvejen, men i går kiggede han forbi fotograferne – roste fuldt fortjent EB´s Lars Poulsen – danmarks bedste sportsfotograf – og undertegnede. Undrede sig smilende over Lars Rønbøg og Jan “Lysmåler” Christensen ikke lavede noget under dagens træning. Smil og latter hele vejen rundt. Indtil 3 minutter senere hvor Kasper Søndergaard vred om på foden og så var hans VM slut. Så fik vi travlt.

Hurtige billeder til nettet og reporter hjem til journalisterne der skrev på hotellet.

Nu hedder det snart Danmark – Polen, mere følger.