Selv om man sidder på en helt anden opgave, kan man jo godt synes det er stort der kommer en nye præsident i USA. Så tirsdag aften bød Berlingskes Liselotte Sabro sine gode kolleger på champagne fordi Obama kom og saltkringler fordi Bush han gik!

Det var rigtig hyggeligt og det var historisk.

Nu har jeg ikke rigtigt set hvad AP har sendt ud, men et af de historiske billeder der allerede er ude er det her. Det er faktisk et remote billede, altså taget med en radioudløser af Chuck Kennedy. Helt klassisk, meget flot.

Min gode kollega Lars Dareberg er helt fortjent nomineret til Årets Bild. Lasse er helt ny som billedchef på Sydsvenskan, men allerede nu har avisen haft to fantastiske billedreportager i søndagsudgaven. Sydsvenskan er nordens nye billedglade avis. Hvad kan det ikke ende med. Tillykke til Lars og Sydsvenskan.