Kampen mod Saudi Arabien mandag aften var ikke en af de mere spændende – den var en af de mere kedelige. Så jeg synes I lige skulle have et kig “bag kulisserne” og se min gode kolleger Liselotte Sabroe, Lars Rønbøg og Jan Kristensen i gang med forberedelserne til kampen.

Som I kan se er der ikke megen plads, der er kun den ene bænk i hver ende – og der er 24 fotografer på plads i Porec. Men til en så lidt spændende kamp som den mod Saudi Arabien var der god plads. Hvis I tænker på hvor meget lys der er, kan jeg oplyse at jeg på den 200 mm jeg laver angreb med, køre 1/640 bl. 2.2 på 800 iso og på min 400 mm bruger 1/640 bl. 2.8 på 1000 iso. 

I dag er der hviledag, så der er kun et pressemøde og lidt træning, begge dele på spillerhotellet, så det bliver til en af de få friaftner under denne turnering. Traditionen tro har sportsjournalisterne fundet en god “italiener” ned i Porec, så der skal vi have noget aftensmad til normal tid. 

I går lykkedes det mig og redaktør Bech at lave en stand up ved adriaterhavets kyst, altså en lille video. “Gør det kort” sagde jeg til redaktør Bech inden vi startede, “max 1 minut”. Men selvfølgelig talte “ordsunamien” i 3 minutter, så der skulle oploades 358 mb avi-videofiler til web-tv folkene. Det tog næsten 45 minutter, lyden var ikke den bedste, men TV-John hjemme på Rådhuspladsen var glad.

I øvrigt er min medbragte G9´er brudt sammen, så videoen blev optaget med Fyns Stifttidenes G9 ´er. Vi hjælper hinnanden hernede…….

Se min soundslide fra gårsdagens kamp her.