Det er lørdag og nu starter VM i håndbold. Altså ikke lige nu men om 10 timer. Det er det svære ved en turnering som denne her. Man venter en hel dag og så er man på fra 16-23. Så man skal kunne kunsten at vente….

Kampen mellem Danmark og Brasilien starter først kl. 20.15 og der er for sent for søndagsudgaven af Politiken. Så det bliver Politiken.dk og Polfoto der skal have billeder hurtigt, meget hurtigt. 

Men inden den kamp er der to andre kampe i Danamrks pulje jeg skal dække for nettet og Polfoto, så det bliver til 3 kampe i dag.

Og Porec? Dejlig by, der er nok meget mere gang i den i sommermånederne, men her er flot, folk sidder på fortovscafeerne, nyder solen og de 8-9 grader her er om dagen.

 

Fredagen bød på et par træninger og et pressemøde, hvor jeg bemærkede Bo Spillerberg også er Mac bruger……. Fredag aften var en af de få aftener hvor vi ikke skal arbejde, så Berlingske, Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Postens udsendte besøgte en ganske udemærket Italiensk restaurant. Da Kroatien vandt deres første kamp, brød personalet ud i jubel og gav en lille én til gæsterne (der var kun os).

Men nu er det altså lørdag og ventetid. Måske skulle man gå sig en lille tur….