…sidder der en fotograf og keder sig lidt. Efter 6 timer i bil er jeg nu på Institutt for journalistik i den lille by Fredrikstad, lige nord for grænsen til Sverige. Institutet ligger vel nærmest i et villakvarter, 20-25 minutters gang fra centrum. Her godt nok mørkt, heroppe i Norge. Og koldt. Så udover en lille gåtur i eftermiddags, er det ikke særligt tillokkende at begive sig udenfor. 

Nå, men jeg har netop gjort klar til soundslidekursus nr. 8 i år.! Denne gang altså på norsk. 9 fotografer og journalister deltager, det skal nok blive hyggeligt. Onsdag skal jeg undervise dem i lydredigering. Og så var det bare jeg synes I skulle se, hvordan et ni-foldigt leve for Dronningen ser ud:

Blog Image

De kære kursusdeltagere skal klippe mine lydoptagelser fra Dronning Margethes fødselsdag sidste år sammen som øvelse i lydredigering. Man skal som sagt kunne meget som fotograf i dag…..