Blog Image

Skal man så tæt på at man skal bruge gasmaske under gadeuroligheder på Christianshavn?

Blog Image

Jeg er lidt i vildrede efter onsdag aften i Prinsessegade. Efter nedrivning af 1. salen på et hus på Christiania, gik det hårdt for sig i gaderne omkring fristaden. Det skal selvfølgelig dækkes bedst muligt, men hvor tæt skal man på?

Politiet brugte masser af tåregas og det var rimeligt umuligt at arbejde på store dele af Christianshavn. Det ville helt sikkert have hjulpet med en gasmaske, selv om det ville have svært at fotografere med den på.

Men så er spørgsmålet: Skal man så tæt på? Hvor stor risiko skal man løbe for at få sten eller fyrværkeri i hovedet. Der er ingen der siger tak når man ligger i sygesengen med hul i hovedet, så jeg holder mig væk fra gasskyerne….. Man kan altid udsnitsforstørre sig ud af det.

Blog Image