Sidste uge underviste jeg på Update i Århus 16 topmotiverede kolleger i soundslides. 

Blog Image

De arbejdere hårdt – og sent – som det ses på dette billede. Og de lavede nogle fantastiske produktioner. Link til dem kommer her på siden snarest. Det var rigtig hyggeligt, men det var ikke mange øl og sjove historier vi fik fortalt. Vi havde alt for travlt.

Lørdagen inden var jeg til et ikke mindre fantastisk bryllup i Røsnæs hvor to gode kolleger blev gift. 

Blog Image

Tanja og Sandy blev “partnere” som det hedder i det offentlige system, vi andre kalder det et bryllup. Det er min henrivende hustru der kæmper med refleksskærmen ude i til venstre. 

Men det jeg egentlig ville fortælle om var i dag mandag, hvor jeg efter to uger på ferie var tilbage “på pinden” som billedredaktør/fotograf på politiken.dk. Jeg havde nemlig den fikse ide at jeg ville lære at lave et 360 graders panorama billede fra Rådhuspladsen. Det var nemmere sagt end gjort, men jeg har ikke givet op endnu. Det slog mig der hele tiden kommer nye ting og mange nye programmer til. De kræver man hele tiden skal lære sig nye arbejdsgange. 

Tag den nye Canon mk II – still kamera og video i ét.

Fagre nye verden. Jeg må hellere stoppe nu og læse en manual i stedet…