Endelig hjemme igen. Det er sjovt at være rejsende fotograf, men det kræver sin mand. Der er en regning der skal betales, så den sidste uge har jeg været hundesyg med halsbetændelse og hoste der har drevet min kære kone til vanvid! Nu går det bedre og så var det jeg lige ville fortælle om andre fotoblogs der fortæller om OL.  Den første er min gode kollega på Sydsvenskan Lars Dareberg. Den er rigtig god, linket er her. Den anden er Daniel Nilsson fra Bildbyrån i Hässleholm. Han er en rigtig god sportsfotograf og en meget hyggelig fyr. Linket er her. David Burnett har også en blog her.Blog ImageLige nu holder jeg sommerferie og afspadsering men I skal ikke snydes for det sidste billede jeg tog i Beijing, nemlig det i taxien på vej hjem efter afslutningshøjtideligheden…..Og så var det ikke engang det sidste. Jo, med MkII´erne. Jeg skød lidt med min G9´er dagen efter, bl.a. dette her fra Muren…..Blog ImageKlik ind på denne blog af og til. Selv om jeg har ferie, regner jeg med at opdatere ind i mellem…..