Det er snart slut det hele. Alle de 26 VM der er blevet afviklet her i Beijing. Det mærkes i pressecenteret, hvor den store nedpakning er igang. Den ene ThinkTank rullekuffert tungt læsset med kameraer, objektiver og tilbehør, rulles ud af MPC. Selv har jeg afleveret nøglen til mit uundværlige “locker”. Blog ImageJo, der er konkurrencer i dag, men ikke mange og der skal f.eks. ikke 68 AP fotografer i aktion. Så nogle er allerede taget hjem. Selv tager jeg med resten af Politikens hold hjem onsdag, der var ikke ledige afgange før. Ellers har de sidste dage budt på atletik:Blog ImageBlog ImageBlog ImageDet er når man laver sådan et panoreringsbillede man finder ud af hvor beskidt ens CCD chip i MkII´erne er… Der er små sorte pletter over hele billedet. Nå, det fiksede Canon i fotopressecenteret på 3 timer, de er bare så søde hos Canon.Danmark fik sølv i 1000 meter toerkajak i fredags.Blog ImageDet er ikke det nemmeste at fotografere det er kajak. Se soundslide fra sølvkajakken her.Blog ImageOg så har jeg været til BMX cykelløb. Rigtig sjovt. Se soundslide fra BMX her.
Udover det, så var det min bryllupsdag i går. Jeg ringede til min søde kone siddende på gulvet af shuttlebussen på vej til rostadion og sagde tillykke. Middagen må vente til næste uge. Jeg var heller ikke hjemme på dagen for fire år siden i Athen. I stedet blev det til 3 øl med min gode kollega Claus Fisker i pressebaren på 3. sal. i MPC. Sådan er det også at være til Ol…..