Blog ImageOnsdag formiddag var jeg for første gang uden for det Olympiske system og lave reportage. Politikens Nis Olsen der bor her i Beijing, hans tolk Claire og jeg tog ud for at finde ud af hvad kineserne synes om OL. Det var en befrigelse at slippe for fotovesten og alle telerne og kun have et enkelt kamera og en vidvinkel. Det føltes som jeg gik på månen…..! Blog ImageBillederne var ikke noget særligt men det var godt at se mere dagligliv end vi kan fra shuttlebusserne. Kineserne har de sødeste børn og de er rigtig glade for dem. De må jo også kun have ét.Blog ImageEllers bød tisdagen på travlhed med Atletik, Synkronsvømning, Banecykling og Atletik igen om aftenen. Soundslide på synkronsvømning herBlog ImageVi slutter med et billede fra “det virkelige liv” som reporter til OL. Her sidder min gode rejsekammerat redaktør Rasmus Beck og skriver sin klumme i bussen på vej til banecykling. De længere ture med bussen 30-45 minutter kan man sagtens lave både tekst, billeder og soundslides undervejs. De skal ikke komme fra avisens ledelse og sige de ikke får noget for pengene….