En af de vigtigste ting under Ol er transporten. Virker den ikke er det helt umuligt at nå det vi skal nå på de 16 dage under OL. Derfor har vi allesammen fået udleveret en “Media Transport Guide” med planer for de busser – eller Hubs som de kaldes – der skal bringe fotografer og journalister rundte til de forskellige venues. Skal du til f.eks. roning skal du med Hub MD15, den går hvert 20 min. fra MPC fra 10-14 og hver 30. fra 14-19 osv. Det tager 65 min. hver vej. Et er teori og et andet er praksis, det var der nogle der lærte på den hårde måde i Atlanta, hvor intet virkede som det skulle. Det gik fint i Sydney og nogenlunde i Athen. Her i Beijing kører tingene som et urværk. Der køres til tiden og tager det 65 minutter, så tager det 65 minutter!Blog ImageHer er jeg hoppet på MB02 der køre fra MPC til Olympic Sports Center Gymnasiun, hvor håndbolden spilles. Med mig har jeg to gode skånske kolleger, Lars Dareberg og Daniel Nilsson der arbejder for henholdsvis Sydsvenskan og Bildbyrån.  Så får man lige snakket lidt foto og gode historier fra de sidste par OL på vejen….. Altid hyggeligt.Tilbage i MPC fik Jonas Lindquist fra Dagens Nyheter lige en lille en på øjet, det kunne vi godt trænge til allesammen efterhånden. Blog Image