Det fede ved OL er af fotografere de sportsgrene man ikke ser noget til i det daglige. Det er da fint at være til håndbold, men det er jeg også derhjemme. Så er der mere ved brydning, her danske Anders Nyblom i aktion. Se soundslides her.Blog Image eller udspring fra 10 metervippen. Blog Image
Blog ImageSe soundslide her.Men det er jo danskerne jeg er her for at dække, så lige nu sidder jeg i pressecenteret i håndboldhallen og venter på danskerne skal spille mod Sydkorea. Nu må vi se hvordan det går.Eller har dagene været brugt i brydehallen, på tennisbanerne, i badmintonhallen og så udspring i svømmehallen. I svømmehallen er det sidste nye undervandskameraer der fjernbetjenes fra bassinkanten.Blog ImageDet er det AFP fotografen til højre er i gang med. Det giver nogle fantastiske billeder, men kræver også fotografen udover sit fotoudstyr medbringer dykkerudstyr når kameraet skal anbringes nede i bassinet. Hvornår stopper det?