Nu har jeg de sidste 24 år brugt 2 måneder om året på at rejse. Jeg har boet på alle mulige og umulige måder, hoteller, hoteller, og hoteller. Tommelfingerreglen er at skal du bo kort tid et sted er indkvarteringen fantastisk, skal du bo der lang tid er den mindre fantastisk. Sidste OL i Athen var Politikens hold indkvartret i en slags sommerhus i kraftigt forfald. Det var hyggeligt, men ikke optimale arbejdsbetingelser. Nu er jeg så ankommet til Beijing efter en fin flyvetur og hurtig akkreditering i lufthavnen. Og se så hvad jeg og Politikens øvrige OL-hold fandt ved ankomsten til vores hjem de næste 3 uger: Luksus! Aircondition, TV på værelserne, vaskemaskine og køkken.
Blog ImageSom en af kun to (den anden er delegationslederen Rasmus Bech), har jeg fået et enkeltværelse. Så kan man ikke forlange mere. Efter indkvartering blev hele Politikens OL-hold blev fotograferet foran det store portræt af Mao ved Den Forbudte By i går. Blog ImageDet er godt varmt, 33-35 grader og strålende sol. Politikens korrospondent Nis Olsen, (nr. 2 fra venstre) samlede os op i lufthavnen og går os en tur gennem den Forbudte By og Den Himmelske Fredsplads. Nis mener varmen skyldes at forureningen er væk!Nu går turen mod MPC, det store Ol-pressecenter, godkendelse af Pocket Wizards, udlevering af fotovest og opkopling på netværket. Mere følger….