Hjemme på min opslagstavle hænger nogle af de mange, mange akkrediteringskort jeg har fået om halsen de sidste par år. Jeg gemmer dem fordi det er vigtigt at huske hvilket fantastisk job jeg har. Jo, det er rigtig hårdt ind imellem, men også fantastisk spændende. Jeg er på vej til mit 4. OL, det er rigtig hårdt arbejde med mange lange, meget lange arbejdsdage, men med lidt held sidder jeg i “fuglereden” på fredag og fotografere åbningsceremonien! 
Blog ImageNu hedder det fly til Beijing om et par timer, med alt for meget og for tungt grej, men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg er ikke den eneste fotograf for har overvægt, det er sikkert.  Jeg er ikke sikker jeg får opdateret denne blog under OL, jeg får nok for travlt, men måske er der et hul på et par timer hvor det kan lade sig gøre, hvem ved…Ellers skriver jeg når jeg kommer tilbage d. 27 august. Klik på www.politiken.dk og følg slagets gang.