Torsdag aften bød på atletikstævnet Copenhagen Games på Østerbro stadion. Jeg tog det lidt som en forberedelse til OL i Bejing, hvor en aften på atletikstadion står øverst på ønskelisten. Det er næsten bedre end efteruddannelse, at se de store drenge fra Reuters, AP og Sports Illustrated sætte deres “remotes” – fjernudløste kameraer – op. Nogle har op til 10-15 stykker! Tilbage til Østerbro:Blog ImageKuglestøderen Kim Christensen i aktion, han kunne kvalificere sig men det var ikke hans aften. Så var der om ikke andet bedre billeder i spydkasteren Lars Møller, EFTER han havde kastet:Blog ImageHan kvalificerede sig heller ikke. Sidste atlet på banen havde allerede sikret sig en OL-plads, nemlig Morten “Superman” Jensen der springer længdespring.Blog ImageSådan gik den træningsaften i OL-fotografering. Mere følger….