Sverige skal til EM i fodbold om en uge. Danmark er ikke med, men Politiken.dk´s læsere har bestemt at reporter Tommy Grøn skal følge Sverige. Derfor var jeg sammen med Tommy i Stockholm til det svenske fodboldlandsholds træning og pressemøde onsdag og torsdag i denne uge. Vanvittigt, jo og det bliver ikke mindre vanvittigt at af der samtidig var Iraq topmøde i den svenske hovedstad, så Politiken.dk´s udsendte måtte bo i Vesterårs, en times togkørsel væk.

Blog ImagePressemøde og træning foregår ligesom i Danmark, dvs. der er ikke rigtigt noget at fotografere. Træneren kommer ind og sætter sig med en enkelt spiller og så har man muligheden for at lave portrætter af dem.
Blog Image Det er lidt sjovere til træning, her har vi den svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic i aktion. Der er ikke andet at gøre, vi må heppe på Sverige……