Blog ImageSig nærmer tiden – for OL i Bejing. 4. august tager Politikens 8 udvalgte mænd og kvinder til OL. Jeg er eneste fotograf for avisen og nettet på stedet. Nu begynder forberedelserne, de mentale og de mere fysiske. For hvordan skal jeg dog transporterer alt det grej rundt i Bejing? Og hvilket grej? Noget giver sig selv: Kameraer, der bliver det 3 stk Canon 1D mk II samt batterier og oplader. En enkelt flash må jeg også hellere have med. Så er der 2 MacBook computere med kabler, kortlæsere osv. Objektiver? Tja, en 400/2.8 er næsten normalobjektiv til OL, en vidvinkel i form af den nye Canon 200/2.0 skal også med, primært til herrehåndbold. Et par konventere, en 1.4 og en 2.0 er heller ikke af vejen. Måske en 16-35 og en 70-200 også finder vej til, ja til hvad? for hvordan skal jeg komme rundt i bus og undergrund og ikke mindst gennem 6-8 daglige sikkerhedstjek? I Athen havde jeg det hele samlet i en rullekuffert. Det kan jeg nok ikke i Bejing. Men nu ser vi. En mulighed er min egen lowe rullekuffert eller min pelicase 1510 og så en rygsæk.  Så er der måske også plads til min trofaste lydoptager til soundslides og måske mine pocket wizards radioer til fjernbetjeningen af mine kameraer og så min fodpedal. Måske skulle jeg allerede nu leje en kuli? Mere følger…..