Blog ImageJeg ved intet, absolut intet om fodbold. Det siger mig ikke rigtig noget at se fodbold på TV, jeg stod altid sidst tilbage når der blev valgt hold i folkeskolen. Men jeg synes det er fantastisk at fotografere det. Måske er det fordi det er det ikke planlagte, det du at du ikke kan lave det om der er det sjove. Eller også er det bare stemningen på stadion.. De sidste 30 år har jeg dækket jeg ved ikke hvor mange kampe, fra serie 3 og opefter.  
Søndag mødes rivalerne Brøndby og FCK på Brøndby station – en “nyklassiker” som de siger. Det er som regel det samme slæng der mødes: Lars Rønbøg og Lars Møller fra sportsagency, Per og Anders Kjærbye, Lars Poulsen, Ekstra Bladet, Lars Krabbe, Jyllands Posten og så undertegnede. Altid hyggeligt sådan en søndag eftermiddag/aften i selskab med gode kolleger.