Tirsdag eftermiddag døde min Mac – næsten. Det lykkedes Politikens to fantastiske systemredaktører (it-support på meget højt plan) Erik og Rasmus at spejle hele min harddisk over på den 15 tommer jeg sidder med nu. Programmer, koder, billeder – kort sagt alt. Nu er min egen Mac så i hænderne på Erik som måske kan lave den…… Ellers må Politiken af med en ny 13 tommer.

Rune fra repro lavede en kalibrering af skærmen på min låne computer, så nu skulle jeg være klar til to rigtig gode håndboldkampe: Serbien – Kroatien og Danmark – Algeriet.

Inden det hele gik ned lykkedes det at lave en hurtig stand-up med Rasmus Beck i hallen under danskernes træning. Se den her og tænk på Rasmus laver altid sine videoer i ét hug. Skrive kan han også……

Rygtet her i pressecenteret vil vide at den fantastiske stab har fremskaffet grøn kage til pressens udsendte. Måske bliver det alligevel en god dag.

Mere følger.