Lørdag spillede FCK en udemærket superligakamp mod Lyngby i Parken. En slags testkamp før mødet med Barcelona på tirsdag. Jeg har godt nok fri, men tester et Nikon D3s, så jeg fik også en testkamp.

Kollega Finn Frandsen dækkede begivenheden for avis og net, så jeg kunne sidde og drive den af på sidelinien med en 400 mm.

Ikke at man kan konkludere noget ud fra en enkelt kamp, men det er da udemærket – kameraet. Jeg har jo kørt Nikon størstedelen af min tid som fotograf, fra 1979 til 2004. De Nikon´er jeg har brugt har altid været arbejdsheste og kørt uden problemer.

Men jeg er og har været utroligt glad for mine Canon og har ikke haft traumatiske oplevelser med mk III’eren, som mange af mine kolleger der nu er over på “the dark side”. Så et skifte er ikke lige om hjørnet.

Om det skal være Nikon eller Canon har jo altid været det store spørgsmål, men jeg mener at det jo stadigvæk er fotografen der er den vigtigste.

Så Jamil fra Canon- hvis du læser dette – tag det roligt – Barcelonakampen dækker jeg med hvide teler….