Jeg er glad for mine mk IV´er. De er ikke helt perfekte, men hvad er det nu om stunder. Et af problemerne er de flotte farver. Der er lidt for meget rødt i og de er ret mættede synes jeg. Så jeg prøvede at sætte saturation på minus 1 i kameraet. Det var lidt for meget der forsvandt af farverne synes jeg. Så jeg tænkte videre og faldt over denne hjemmeside. Niel Turner der er manden bag hjemmesiden har en blog og dette indlæg fik mig til at tænke. Så når ferien er forbi mandag står begge mine mk IV´er på dette her:

Du finder det under første menupunkt og “WB FLYT/BKT”. Jeg sætter altså lidt blå i og det giver forhåbentlig den samme farvestil som mine trofaste mk II´er havde. Den kunne jeg nemlig godt lide.

Efter en hyggelig sludder med min gode ven Per Buchmann fra Goecker, så vil jeg også prøve at komme væk fra AWB – altså automatisk hvidbalance – det kan også være en del af problemet. Per – der ved ALT om teknik – har selvfølgelig også en blog, den er her.

Om det så hjælper må tiden vise, men måske. Den hvo intet vover….

Mangler du lidt blogs at kigge på så er Lars Dareberg (fotochef på Sydsvenskan) altid et klik værd.