Denne gang handler det om “remotes” – altså kameraer der fjernudløses med radio eller med kabel og som står andre steder end fotografen.

Dette er de forskellige ting og sager jeg bruger. Endnu har jeg ikke den rigtige taske til mine “remotes” (en god fotografen kan altid bruge en ny taske) så her ligger det hele på gulvet i studiet på Politiken.

Jeg bruger Pocket Wizard MultiMax radioer, de har 16 “classic” kanaler (1-16) og 16 kanaler med hver 4 underkanaler (17-32 med underkanaler A, B, C og D) altså i alt 80 kanaler. Radioerne kan bruges som sender eller modtager. Rækkevidden er på en god dag 250 meter, men det svinger rigtigt meget. Vil du se mere om brugen af Pocket Wizards på klik ind på min hjemmeside under “teknik”.

I den kommende “remote” taske vil der være følgende:

4 Pocket Wizard MultiMax

3 kamerakabler (hjemmelavede eller fra FlashZebra)

2 Overexposed kameraplatforme

2 Kuglehoveder

2 Magicarms fra Manfrotto

4 C-klemmer fra Manfrotto

Sikkerhedskabler

Fodpedal

Stick-on kamera kabel

Diverse monteringsgrejer for at kunne montere en radio på det kamera jeg skyder med og for at montere radioerne på de kameraer der skal fjernudløses.

Der er sikkert noget jeg har glemt, men det er basisudstyret.

Læs mere om remotes på sportsshooter.com og her.

Fin video her.