Fredag i sidste uge havde jeg godt nok fri, men min gode kollega Hanna Britt Milling der, udover at være redaktør for Idrætsliv også er galopreporter for Politiken, ville gerne have et billede af en jockey. Altså afsted til Klampenborg Galopbane der er et helt fantastisk sted at fotografere. For et par år siden lavede jeg denne reportage fra stedet. Nu skulle vi lave en reportage som optakt til årets derby der løbes på søndag. Inde i jockeyerne omklædningsrum står der en hest, en slags mekanisk hest, man kan træne på. Først satte jeg min Quantum flash op med min største softboks og 1/2 power og dernæst en retningsbestemt Canon flash på 1/16 power. Det så sådan ud:Blog ImageSoftboksen har en “grid” på for ikke at give for mange skygger på væggen og Canon flashen (til højre) er der mest for at give noget “kant”. Første billede blev sådan her:Blog ImageHusk altid at skyde før og efter en fotografering. Nogle gange giver det bedre billeder. Det billede Hanna og jeg havde tænkt os var det her:Blog ImageEr det sjovt, virker det? Aner det ikke, det får vi se når Politiken udkommer søndag….!